Réngsé proyek tegalan ternak leuwih ti 5 juta kapasitas hayam, Proyek di Dubai sareng 15 pens lapisan, 30.000 manuk per kalam dina 2010, Proyek di Nigeria ti hatching ka processing broiler tina 100.000 manuk dina 2012 Project di Australia ti imah hayam struktur baja ka kandang hayam otomatis dina 2013 jeung saterusna ...

Maca deui

Produk Artikel

ngagiling feed Best®

datangna Produk

Best® Sistim panyabutan kandang


WhatsApp Online Chat!