Përfundoi projekti fermë të pulave më shumë se 5 milion kapaciteti i pulave, Projektit në Dubai me 15 lapsa e shtresave, 30,000 zogj per stilolaps në vitin 2010, projekti në Nigeri nga vizim për përpunimin skarë prej 100,000 zogjve në vitin 2012, projektin në Australi nga shtëpia pule strukturë çeliku në kafaz pule automatike në vitin 2013 dhe kështu me radhë ...

Lexo më shumë

Produkte Featured

mulli Best® ushqim

Arrival Produkte

Best® sistemin heqjen plehut


WhatsApp Online Chat!