Завршени живинарска фарма проект повеќе од 5 милиони капацитетот на пилешко, проект во Дубаи со 15 пенкала на слоеви, 30.000 птици на пенкало во 2010 година, проектот во Нигерија од изведување на бројлери обработка на 100.000 птици во 2012 година, Проектот во Австралија од челична конструкција пилешко куќа за автоматско кафез пилешко во 2013 и така натаму ...

Прочитај повеќе

Избрана Производи

Best® мелница храна

Пристигнување Производи

Best® отстранување систем ѓубриво


WhatsApp Онлајн Chat!