Rampung project farm unggas luwih saka 5 yuta kapasitas saka pitik, Project in Dubai karo 15 nyerat saka lapisan, 30,000 manuk per pals ing 2010, Project in Nigeria saka hatching kanggo Processing broiler saka 100,000 manuk ing 2012, Project in Australia saka house pitik struktur baja kanggo kandhang pitik otomatis ing 2013 lan ing ...

Waca liyane

Products Bintang

pabrik feed Best®

rawuh Products

Best® sistem aman manure


Tampilan Online Chat!